14 juli 2015

Kennis & ervaring

Ik zal mijzelf eerst even voorstellen.

Ik ben Remko de Groot en heb in de afgelopen 20 jaar veel ervaring opgedaan als Administrateur, Controller en Hoofd Financiële Administratie. In het dagelijks leven ben ik nog steeds werkzaam bij een groot landelijk bedrijf als Administrateur. Daarnaast ben ik gediplomeerd belastingconsulent en verzorg ik voor verschillende bedrijven de volledige administratie, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, en geef ik bedrijfs- en fiscale adviezen. Dit doe ik voor zowel startende bedrijven als bestaande bedrijven.

Mijn motto is geen woorden maar daden. Ik doe dit vanuit mijn passie voor het vak. Pas als de klant tevreden is ben ik tevreden. Ik werk met vaste tarieven zodat de klant weet waar hij of zij aan toe is. Dus geen rekening voor elk telefoontje of mailtje of als ik een keer langs moet komen. Nee gewoon een duidelijke afspraak van te voren.

Wellicht handig om te weten: ik spreek ook Pools, dus bent u van Poolse origine? Ook in het Pools kan ik u perfect helpen bij uw administratie! En waar nodig heeft mijn vrouw een vertaalbureau om stukken te vertalen.