14 juli 2015

Zelf doen of uitbesteden?

Als ondernemer heb je een druk bestaan, wat je doet met je dag bepaalt uiteindelijk wat er binnenkomt aan geld. Je wilt dus het liefst al je tijd besteden aan je werk! En dan komt administratie nog wel eens op de laatste plaats.
Daarnaast veranderen de regels en wetten rondom belasting voortdurend. Het niet juist doorvoeren van deze veranderingen kan vaak een hoop geld kosten.

Ik, Remko de Groot van Administratiekantoor Extra, neem die zorgen graag van u uit handen.

Binnen elk bedrijf is het belangrijk dat kwaliteiten op de juiste plek ingezet worden. We gaan immers voor vlees ook niet naar de groenteboer, en een verpleegster in een ziekenhuis wil je niet als chirurg in de operatiekamer zien. De groenteboer kan u wellicht wel een biefstuk aanbieden, maar hij heeft niet de kennis en ervaring van een slager om het beste stukje van de koe aan te bieden. En een verpleegster zal wellicht haar weg in het menselijk lichaam weten, maar we willen de gevolgen niet weten als ze daar eigenhandig in gaat opereren. Kortom, om iets perfect te voltooien, moet je kwalitatief personeel op de juiste plek hebben.

En daarom neem ik u graag uw administratie uit handen. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van boekhouden, fiscale wetgeving en belastingaangiftes, kunt u al uw administratieve hulpvragen met een gerust hart bij mij achterlaten. Of u nou 10 facturen per jaar heeft of 1000 facturen, ik help u graag!